Услуги

» Заснемане на обект, който подлежи на интериорно обзавеждане.
» Зониране, определяне на ходови линии и мебелна аранжировка. При необходимост се представят разгъвки на стените и визуализация на помещенията.
» Идеен проект и цялостно решение на осветление. Позициониране на ел. инсталация (местоположение и изводи). Монтажни схеми. Избор на контакти, ключове и подобна техника. Избор на осветителни тела и системи.
» Позициониране на ВиК инсталация (местоположение и изводи). Монтажни схеми. Идеен проект на санитарни помещения. Избор на санитария, плочки и бански мебели.
» Цялостно решение и избор на цветови климат при зададения обект (под, стени, тавани).
» Цялостно решение и избор на материалите при зададения обект (под, стени, тавани).
» Цялостно решение и избор на интериорен текстил при зададения обект (завеси, щори, дамаски, килими).
» Идеен проект на мебелировка и избор на мебели. Проект на корпусни мебели, кухня и конструктивни чертежи. Монтажни схеми.
» Идеен проект на всички гипсокартони за зададения обект.
» Избор на декоративни елементи и аксесоари за зададения обект.
» Авторски надзор.
» Консултации при избор на бои, тапети, текстил, подови настилки, мебели, ел. уреди, осветителни тела и системи, на всички декоративни елементи и предмети, врати, дограма, събаряне на стени, обединяване на помещения, изолации, преграждане, вътрешни и външни стълбища, парапети.
» При поискване се препоръчват изпълнители, които биха имали възможност да извършат последващите по проекта ремонтни и строителни работи.